Sons of Anarchy – sebhely beírása a forgatókönyvbe

18 jan

Tommy Flanagan remek ír karakterszínész egyik legszembeötlőbb ismertetőjegye az egész arcán áthaladó sebhely. Ezt egy kocsmai verekedéskor szerezte véletlenül, ugyanis összekeverték valakivel, egyszerűen rosszkor volt rossz helyen.

(“He got his famous scar when, upon leaving a bar, he was unexpectedly smashed with a broken bottle. He was immediately knocked to the ground and sure they were going to stab him again but then he heard one of his attackers mutter something to the effect “Bloody hell, that’s not him” before they walked away and left him there.” – imdb)

A sebhelye védjegyévé vált, és eléggé meghatározta a szerepeit is: legtöbbször valamilyen alvilági figurát játszik, mint a SOA-ban is, csakhogy ebben a szériában ki is használták az adottságait, és beleírták a hegét a történetbe. Ami szerint azt az ősellenségétől kapta (miután az még a családját is lenyúlta), és akivel hosszú várakozás után végre kiegyenlítheti a számláját, de mielőtt kicsinálná, még visszaadta a kölcsönt, és neki is vágott egy fülig érő szájat:

Így kapott egy kocsmai verekedés nyoma dramaturgiai szerepet az egyik legjobb mai sorozatban.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: